Start > Stora aktörer > Oracle

Oracle

En av de marknadsledande aktörerna inom administrativa system Oracle, erbjuder en mycket komplett och bra uppsättning branschanpassade, produkter till sina kunder. Applikationerna från Oracles bygger på erfarenheter från många nöjda användare, en enda datamodell, standardbaserad utveckling och inbyggd serviceorienterad arkitektur. Detta skiljer Oracle från flera av deras konkurrenter, som i många fall erbjuder sina kunder dyra uppgraderingar och många olika datamodeller.

Något som är inbyggt i Oracles produkter och som är mycket kostnads- och problembesparande är flexibiliteten och användarvänligheten. Analytikerföretaget Nucleus Research har genomfört undersökningar som visar att Oracle sätter en standard med lägre totalkostnad och avkastning på investeringen. Oracle är tack vare detta en av de företag du kan lita mest på när det gäller verkliga besparingar i administrativ IT med automatisering av verksamheten.

Oracle Business Intelligence

När din organisation växer (vilket många organisationer gör med åren), genereras mycket stora volymer data som kan ge mycket värdefull insikt i vad som ger framgång. Men nästan alltid ligger dessa data utspridda på en massa olika system och det är svårt att ta fram och analysera informationen, ofta nästan omöjligt utan mer avancerade verktyg.

Bra frågeställningar när ni ska skaffa ett beslutsstödssystem

Lösningen på dessa problem är att samla ihop alla dessa data och se till att man har tillgång en uppsättning verktyg som kan hjälpa till att analyserar all data och skapa rapporter. Hur åstadkommer man detta då? Jo, genom att implementera ett beslutstödssystem som klarar allt detta. Att skaffa ett beslutstödssystem innebär att ditt företag enkelt kan ställa frågor i stil med:

  • Vilka produkter är våra mest lönsamma?
  • Vilka kunder är våra mest lönsamma?
  • Vilka av våra produkter säljer bäst?
  • Vilka är mest produktiva av våra medarbetare?

beslutsstöd - förr svåra, nu lätta

Avancerade och förr ofta svåranvända beslutstödssystem, som tidigare endast var lämpliga för stora organisationer, är nu tillgängliga för alla. Oracle Business Intelligence Standard Edition One är ett komplett och driftklart beslutstödssystem, avsett för 5-50 användare på en mindre organisationer eller på någon större organisations avdelning. Produkten är lätt att installera och konfigurera, och priset passar för de allra minsta IT-budgetar.

Oracle Business Intelligence Discoverer

Är ni ute efter ett intuitivt verktyg för valfria frågor, analyser, rapportering och webbpublicering som ger användare på företagen en omedelbar tillgång till informationen som ligger i databaserna är Oracle Business Intelligence Discoverer något för er.

Oracle Business Intelligence Discoverer ger företagsanvändare på alla nivåer i organisationen möjlighet att fatta mer välgrundade och snabbare affärsbeslut. Du kan använda vilken standardwebbläsare du vill och få direkt och säker tillgång till data från både flerdimensionella datakällor och relationsdatakällor.

Affärsvy - uppskattad finess

En av de mest uppskattade finesserna med Oracle Discoverer är att den har en affärsvy som döljer all de komplicerade underliggande datastrukturerna. Detta medför att beslutsfattare och övriga användare av systemet kan kan koncentrera sig på verksamhetsfrågor i stället.

Oracle Business Intelligence Discoverer samverkar med Oracle-databasen genom ett flertal integrerade komponenter så att du får ett integrerat och komplett affärsanalyssystem.